Friday, May 4, 2012

Majlis Pertunangan Mia Mai

T. A . H . N. I . A . H

Salam buat semua,

Setelah hampir sebulan menyepi dan terlalu bz dengan tugas2 harian, baru hari ini aku berkesempatan untuk update blog. Apapun untuk kali ini aku cuma nak ucap tahniah pada kawan aku yang melangsungkan pertunangannya pada bulan lepas. Punyer la lama kawan aku ni dah bertunang baru hari ini nak update cerita..heheh..dah basi la!!!heheh..tapi tak kisah la kan yang penting aku ingat untuk ucap tahniah pada dia. Apapun Selamat bertunang buat Mia Mai dan tunang tersayang, semoga segalanyer yang di rancang mendapat keberkatan Allah hendaknyer...AMIN 

Kat sini jugak aku share beberapa gambar yang sempat diambil semasa Majlis Pertunangan     berlangsung

Saat menunggu rombongan meminang.

Sudah selamat bertunang.

Sanak saudara yang sampai dari Shah Alam


 
Kawan2 yang hadir memeriahkan suasana Majlis Pertunangan

Ciuman tanda kasih dan sayang dari wakil pihak lelaki (ibu saudara pihak lelaki)

Ok tu jer la untuk kali ini, InsyaAllah kalau ada lebih banyak masa aku akan update lagi..k selamat beristirahat n selamat bercuti!!!

3 comments:

nonie_afnie said...

Betul tu..dah basi..Mia Mai dah hilang penat bertunang..baru nak update..hmmm...

jemarisuri said...

selamat bertunang buat kawan atun..nape lama sgt tak updated jom la jadi cam sy...haha..

ada keja pun cam takde keja...muahehhee...

bila nk mai putrajaya...jgn lupa call tau...huhu

atun's said...

Nonie,
Hehehe..basi ke x basi ke janji rock!!!hehehe

JS,
Thanks..heheh..nk jadi mcm JS erkk..heheh..klu JS mmg slalu mcm tu kan..bz pun buat2 x bz..heheh

InsyaAllah akan ke putrajaya jugak ni..nti i call u k JS..