Sunday, May 6, 2012

Ucapan Terima Kasih untuk Miss "ZZ"

Salam buat semua,


Sebelum aku mulakan entri pertama tentang Medan Indonesia, entri ini aku buat khas untuk Miss ZZ. Bukan nyer ape, sebab rasanyer kalau tanpa dia tak sampai la aku ke Penang International Airport tu. Bukan senang nak ada orang yang volunteer untuk benda yang tak kena mengena ni kan. Dan terima kasih jugak sebab sanggup bangun awal semata-mata untuk tujuan itu. To Miss ZZ, terima kasih banyak2 k..really appreciate it!!!


Thanks jugak untuk swift biru ini yang bawak aku!!!hehehe..love u laa..heheh..!!!ok tu jerr entri yang serba ringkas hanya dibuat khas untuk ucapan terima kasih...n terima kasih sekali lagi!!!

2 comments:

nonie_afnie said...

Lg?

atun's said...

Nonie,

A'ahh lupa untuk Zila n Bib yang sanggup tlg amik di Airport aritu..jutaan terima kasih jugak buat mereka!!!

Lg..ape yek..tu yg buat i syg giler kt Miss ZZ tu..hahaha!!!(sbb dia baik)heheh..