Monday, May 7, 2012

Colours of life @ Indonesia

Salam buat semua,

Pada 28 April sehingga 1 May 2012 yang lalu aku berada di Medan, Berastagi dan Lake Toba, so dari situ aku sempat mengambil gambar2 yang aku rasa sangat suka tengok. Bukan sebab apa, sebab kepelbagaian cerita kehidupan mereka di sana. Ini merupakan kali pertama aku ke luar negara. Walaupun dekat saja tapi aku dah mula suka dengan melihat ceritera kehidupan di sesebuah negara.  Dan dari situ jugak ianya dapat membuka mata aku tentang erti sebuah kehidupan. Jom tengok gambar2 yang sempat diambil.
Berkuda di Berastagi
Sporting budak ini bila aku soh beraksi kat depan kereta di tengah kesesakan jalan di Medan
Yang best nyer leh pi panggil kawan nak posing skali. Thumbs up!! thank you adik!!!
Pulau Samosir
Santai jer depa ini sambil senyum tengok aku ambil gambaq..heheh
Mas ini dari Jawa berhijrah ke Simarjarunjung mencari rezeki dengan bakat yang didianugerahi.
Punyer style yang tersendiri, aku suka pic ini sebab budak ni teror arrr
Semangat tolong menolong mereka sangat bagus.
Bot yang baru tiba di Tigaraja
Makan telur adalah perkara biasa bagi mereka, mana2 saja boleh makan telur even dalam boat sekalipun..heheh
Memancing di tepi Tasik Toba
Kayuhan sampan di pagi hari

Ok tu jer la entri untuk kali ini, sampai berjumpa lagi untuk entri yang akan datang!!!till then!!!selamat bercuti dan selamat beristirahat!!!

2 comments:

jemarisuri said...

amboi hang pi medan tak cakap pun...huhu....

atun's said...

Hehehe..bukan p tempat2 hebat pun JS..tggu yekk..sourvenir utk JS akan menyusul..