Wednesday, January 4, 2012

Senyuman di awal tahun 2012!!!

Salam untuk semua!!!

Entri untuk tahun 2012...Heehehe..apapun aku ucapkan selamat tahun baru buat semua..sebenaqnyer aku terlalu bz dgn tugas harian yg membuatkan mood utk berblogging x sampai-sampai sehingga la kemunculan tahun 2012 ni...aku rasa masih x terlambt untuk aku ucap Happy New Year utk semua...Ini pun disebabkan pembaca setia aku yg hari2 dok mintak aku update blog aku..dia ckp dah bersawang n berhabuk dh blog aku tinggalkan..heheh..tima kasih untuk pembaca setia aku tu..dan satu lagi pencetus kegembiraan untuk aku pada tahun 2012 ni bila..heheh..nama keluaq dlm travel blog backpackerbusuk.blogspot.com..heheh..
terima kasih untuk penganjur contest " Fatt" memilih aku sbgai pengundi yg bertuah..heheh..mmg best laaa..heheh..thanks again!!!

4 comments:

nonie_afnie said...

Ha..lamanya tunggu new entry..Baru nak muncul..Happy New Year jgk..Sama2..Eh2 terperasan pulak yang kita ni silent reader cik atun ni..Harap2 buat entry yang baru lagi k..I'm waiting..

atun's said...

Nonie_afnie,

Hehehe..thanks yer follow blog ni..InsyaAllah akan kembali aktif selepas 14hb ni..terlalu bz untuk utk b'blogging buat masa ini, tp stakat komen tu ok la..ok2 tunggu yekk..heheh

fatt said...

wargh malu plak ada nama blog kat sini..makasih weh!

email dah terima tapi belum berkesempatan nak reply. apapun terima kasih sbb baca blog yg marhean tu :)

atun's said...

Fatt,

Hehehe..ape nk malu lak..mmg ok per..sbb sy suka, so sy letak la nama blog awk kat sini..

Huiiishhh terkejut la jugak bila awk ada kt blog sy..heheh..terima kasih sbb jd follower..tp sebenaqnyer segan jgk bila yg follow adalah org2 yg glamor..heheh..terima ksih skali lagi yerr!!!