Sunday, January 29, 2012

Hadiah - Pengundi bertuah untuk Readers Choice

Salam buat semua,

Semalam 28/1/2012, pergghhhh membuatkan perasaan keterujaan aku membuak-buak bila dapat Pos Ekspress ini. Yang membuatkan aku teruja sebabnyer tulisan dekat sampul itu adalah tulisan kepunyaan seseorang yang sangat familiar. Aku familiar sebab selalu dok baca travelog kawan 'dia' bila "dia" hantaq poskad dekat kawan2 dia. Hehehe...cantik kan tulisan dia sebutir2 dan kemas. Kalau aku hampeh...hehehehe..

Ini la dia kiriman yang diterima

Sebenaqnyer aku nak ucap terima kasih sangat2 pada Fatt dari blog backpackerbusuk.blogspot.com, yang telah hantar kiriman pos Ekspress ini kat aku. Ni la hadiah untuk aku sebagai pengundi bertuah bagi contest 26 soalan tentang seorang kaki jalan....perggghhhh BEST..best..BeSt...tengok bawah ni..Haa..ni la hadiah2 nya...

Memang best bila dapat key chain, fridge magnet, book mark ini dalam satu masa..Fuyooo..skali dapat 3 barang laaa..Fatt bagii..gilerr BEST kot..i lebiu la Fatt..aku memang peminat key chain n FM dan satu lagi apa2 brg dr over the sea..seronok giler aku masa dapat ini..heheh

Key chain dari Australia..heheh...best aku dapat key chain ini sebab salalunyer key chain yg aku dpt standard design iaitu cola bear...lain dr yg lain.. :)

Fridge Magnet dari Korea,..heheh..FM Seoul Tower lagi tuuu..eheh..ni yang berkobar-kobar semangat aku bila dapat FM dari Korea ini... InsyaAllah ada rezeki sampai Korea aku pi la dekat Seoul Tower ini...InsyaAllah..Cun oooo..FM nii..

Book mark dari Korea...design book mark ini adalah Hanbok pakaian tradisional orang Korea...memang aku suka..like..like..like..

Apapun terima kasih skali bagi buat Fatt, atas semua hadiah2 yang diberikan..Aku suka!!!

5 comments:

norh said...

wah..bestnya dapat gift dari fatt..

atun's said...

Norh,

Heheehe..tu la..best ooo dpt hadiah dr Fatt..heheh..nti klu Fatt buat contest sila join ok..nti aku tlg undi lagi...heheh

nonie_afnie said...

cantik la..nanti nak tengok betul2..tak puas tengok dalam gambar..huhuhu

Fatt said...

sama2...uih cepat ye sampai. aku hantar petang jumaat kul 5, sabtu ko dapat..laju betoi Pos Msia ni :)

hadiah ni tanda terima kasih sbb sudi memeriahkan contest aritu. tq!

atun's said...

Nonie,

Heheheh..nk tengokk..ape lagi turun arrr sini dtg tgk sendiri.. :) ;)


Fatt,

Thanks..thanks..thanks.. :) ;)
Tuu arr skrg ni Pos Msia mmg cepat..mgkin kesan dr transformasi kot..heheh..thanks again!~!!